Egy kiszivárgott kép erősítheti meg a Sony Honami 4K videórögzítés funkcióját

2013. augusztus 16.
1.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Egyre többet hallani a Sony Honami kódnéven fejlesztett zászlóshajójáról, az előzetes specifikációk szerint a 20 megapixeles kamera alkalmas lenne a 4K technológiára és ezt erősítheti meg a most kiszivárgott kép is.

Egy prezentációs oldal kiszivárgott képén ott virít a nagy 4K felirat, amit nehéz lenne félreérteni, bár hallottunk már olyan kiszivárgott képekről is, amik csak a felhajtás miatt kerültek elő.

A forrás szerint egy olyan előadásról került ki a kép, ami kifejezetten a Sony Honami készülékéről szólt. A legfeltűnőbb a nagy 4K felirat, de a pirosan jelölt rész takarja valószínűleg a lényeget, például azt, hogy milyen korlátok között rögzíthetnénk telefonunkkal. Ha hiszünk a képeknek, akkor igen csak komoly telefon lesz a Honami, de messzemenő következtetést még ne vonjunk le.

Hivatalos bejelentés még mindig nincs, de már közeleg a berlini IFA, ahol szeptember 4-én valószínűleg sor kerül a bejelentésre.
5 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

jó cucc de az ára mennyi lesz nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

Másik gyártóknál is vannak már próbálkozások nagy felbontású fényképezők telefonba integrálására. Ennek nem sok értelmét látom, de úgy tűnik nem tudnak jobbat kitalálni, mert évek óta megy ezen a területen is a versengés.

válasz erre

petike737

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

Akkor majd én tesztelem és én ülök 3 és fél percenként a töltő mellényelvnyújtó smiley

válasz erre

marco

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

20 megapixel már teljesen értelmetlen. Ráadásul egy ilyen hardver annyi áramot zabál hogy nagyjából 3 és fél perces videókat lehet vele csinálni.röhögő smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

Jesszusom na ennek milyen ára lesz! Vhol a Hold sés a csillagok között lesz

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja