Egy igencsak hiánypótló címmel tervezi visszatérését a Silicon Knights

2012. március 26.
1.6971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kisebb hullámvölgyet követően a Silicon Knights már korábban elhatározta, hogy egy komolyabb visszatérést tervez, amelyről egészen eddig semmiféle konkrét információnk nem volt, de Dennis Dyack, avagy a csapat főnöke a GamesIndustry-nak adott interjúban arról beszélt, hogy visszatérésük ezúttal nem marad visszhang nélkül.

Dennis szerint ugyanis egy olyan új generációs projekten dolgoznak, amelyet rengeteg fanatikus kért és követelt már tőlük évek óta.

A hiánypótlónak is nevezett alkotás mivoltáról a főnök természetesen semmi egyéb konkrétumot nem árult el, mindössze annyit, hogy visszatérnek vele a gyökereikhez.

A csapat 20 éves fennállása óta már számtalan kiváló címnek adott életet és bár nem nevezhetnénk túl gazdagnak pályafutásukat, akadt néhány emlékezetes megmozdulásuk, így például a Too Human vagy éppen a lovecrafti horrort kitűnően a képernyőinkre varázsoló Eternal Darkness: Sanity's Requiem.

Hogy egészen pontosan mit tervez a Silicon Knights, az egyelőre még tehát kérdéses, de van miből válogatniuk.
4 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 17 napja

Too Human fejlesztését nem kapkodták el a srácok, bö 10 év alatt sikerült összehozni. Úgy 99-ben olvastam róla elöször hírt. Nem dolgoznak roham tempóban. Ezért sem lep meg, hogy új generációs gépezetre fejlesztenek, így a megjelenéssel sem kell kapkodni. Ráérnek 6 év múlva bejelenteni, hogy 20%-os fejlettségi szinten van a játék. Fö a nyugalom Silicon Knights, nem szokásuk stresszelni. Majd a játékosok, helyettük.

válasz erre

Shade

13 éve, 17 napja

Nekem is bejött a too human, kár hogy egy percet nem tudtam vele játszani, hála annak, hogy a pc-t baromi messziről elkerülte.

válasz erre

Vendég

13 éve, 17 napja

Too Human marha jó volt!mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 17 napja

Remélem hogy valami eget rengető dologgal térnek vissza!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja