Egy időben készült a Deus Ex 3!

2014. szeptember 25.
1.6051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Deus Ex-sorozat néhány éves szünet után nemrégiben egy nagyszerűen sikerült epizóddal - Human Revolution - visszatért a színtérre, de amennyiben annak idején nem kerülnek bajba a fejlesztők, legfrissebb híreink szerint valószínűleg előbb is kapott volna folytatást a franchise.

Ez derült ki legalábbis Joe Martin újságíró tanulmányából, aki direkt az egykori törölt játékokra szakosodott prezentációt állított össze, és ebben sikerült hivatalos részleteket kapnia egy bizonyos Deus Ex 3-ról.

Ebből megtudtuk, hogy az Ion Storm munkatársai már az Invisible War megjelenését követően nekiláttak a számozott harmadik rész fejlesztésének, sőt mi több, két lehetséges történetet is felvázoltak - az egyikben kényszerből el kellett vállalnunk egy utolsó küldetést, a másikban pedig húgunk megmentésére indultunk volna -, de végül maga a projekt végezte kukában még a megvalósulás előtt. Hogy kár érte vagy sem, ezen ilyen sok év távlatából már felesleges rágódni...
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja

Lehet jobban jártunk volna, mint a Human Revolution-nal. Nekem az csalódás volt. Valahol publikálva van a prezentáció a törölt játékokról?

válasz erre

zender

10 éve, 4 hónapja és 1 napja

Biztos megvolt az oka a törlésnek. A mostani verzió sem rossz ötlet.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja