Egy hónapnyi ingyenes PS Plus előfizetést ad a Sony a Starhawk előrendelőinek

2012. május 03.
1.5071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Két legyet egy csapásra, mondhatnánk nyugodtan a cím olvasatán, a Sony ugyanis a tegnap esti órákban bejelentette, hogy már tudják mivel szereznek több előrendelőt a Starhawk számára, illetve miképpen népszerűsíthetik a PlayStation Plus szolgáltatást, méghozzá mindezt egyszerre.

A japánok legutóbbi közleményéből ugyanis megtudtuk, hogy aki előrendeli a Starhawk egy példányát, az nem csak számtalan in-game extrával gazdagodhat, hanem egyben egy hónapnyi ingyenes PS Plus előfizetést is kap a cégtől ajándékba.

A fekete leves a fentiekkel kapcsolatban, hogy a Sony egyelőre csak az amerikai játékosok számára tette elérhetővé ezt a promóciót, az európai fanatikusokat pedig diszkriminatív módon nem részesíti efféle juttatásokban, de reménykedjünk benne - illetve hallassuk bátran a hangunkat ezzel kapcsolatban -, hogy hamarosan módosítja véleményét a cég.

A tengerentúli GameStop internetes áruházból előrendelve ugyanis például nem csak egy hónapnyi PS Plus előfizetést, hanem egy kooperatív pályát, egy multiplayer küllemet, a legendás Warhawk egy eredeti példányát, valamint még a játék zenéit is megkapjuk ajándékba. Hasonló európai előrendelői akciót követelünk!
Starhawk számára, illetve miképpen népszerűsíthetik a PlayStation Plus szolgáltatást, méghozzá mindezt egyszerre.'>
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 napja

Mondjuk ez nem egy rossz akció

válasz erre
Starhawk
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja