Egy hét után törölték a Hero's Song Kickstarter-kampányát

2016. január 27.
3.5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak lelkesek voltunk, amikor a Sony Online Entertainment egykori vezére, avagy John Smedley bejelentette, hogy egy új csapat és egy ígéretes projekt társaságában visszatér az iparba.
 

Hero's Song című első projektjüket azonnal fel is küldték a Kickstarterre, azonban a legfrissebb hírek szerint ez korai volt, mert alig egy héttel a kampány indulását követően a készítők úgy határoztak, hogy inkább leállítják az egészet, méghozzá több mint 3 ezer adakozóval és 136 ezer összegyűjtött dollárral, ami töredéke volt a 800 ezres végcélnak.

Smedley a Pixelmage Games szóvivőjeként elmondta, hogy hibáztak, mert túl korán tették fel játékukat a Kickstarterre, így egy hét után már látták, hogy nem tudják majd összegyűjteni a pénzt a munkálatokhoz, ezáltal jobbnak látták már most befejezni az egészet. Smedley szerint aggodalomra semmi ok, a Hero's Song a befektetőknek hála így is elkészülhet majd, de kérdéses, hogy tartani tudják-e így a korábbi határidőket és az októberi premiert.
4 hozzászólás

Imperator

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nem különösebben érdekelt volna a kész játék.

válasz erre

Paint

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Jó nagy marhák voltak, de ők tudják.

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Úgy sem tűnt nagy eresztésnek.

válasz erre

Gólem

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Hát ezért kár volt...

válasz erre
Hero's Song
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljatotyak profiljarDAVE profiljaManiac profiljagery1113 profiljamarco profiljaturatur profiljadrift3r91 profilja