Egy eredeti címen dolgozik majd az IO Interactive a Hitman: Absolution után

2011. december 01.
1.7941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő információkat hozott az elektronikus posta a mai napra virradóra, méghozzá egyenesen a dán IO Interactive fejlesztőitől.

A csapat főnöke, avagy Niels Sorensen ugyanis úgy nyilatkozott a Gamasutra magazin munkatársainak, hogy a stúdió személyzete jelenleg két részre van osztva. Az egyik részleg azon fáradozik, hogy befejezze a legújabb Hitman játék munkálatait, míg a másik egy teljesen új cím alapjainak letételénél bábáskodik.

Niels elmondása szerint amint elkészülnek a 47-es ügynök friss kalandjával, a két részre osztott brigád azonnal egyesülni fog és teljes erőbedobással dolgozik majd azon, hogy az új franchise életre keljen. Aki tehát arra számított, hogy a közeljövőben a Kane and Lynch-sorozat újabb tagja fog érkezni az IO Interactive embereitől, az elfelejtheti efféle álmait, a Hitman készítői ugyanis egy friss és energetikus új projekten dolgoznak a háttérben, amelyhez a vezér szerint számtalan kreatív ötlettel rendelkeznek. Konkrétabb információk? Azok sajnos még nincsenek!
2 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 10 napja

Nagyon kíváncsi leszek rá jó pár év eltelt a blood money óta mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 5 hónapja és 19 napja

Eggyenlőre a Hitman jelenjen meg a többi ráér!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja