Egy DVD is elég lesz a Final Fantasy XIII-2 Xbox 360-as változatának

2011. szeptember 23.
2.0081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Feltehetően minden Final Fantasy fanatikus emlékszik rá, hogy a sorozat tizenharmadik teljes epizódja annak idején nem kevesebb, mint három DVD lemezen érkezett meg Xbox 360-ra, ami számtalan rajongónál kiverte a biztosítékot.

Aki hasonló cipőben járt, annak jó hírekkel szolgálhatunk, a Square Enix ugyanis hivatalos közleményben adta a játékosok tudtára, hogy nem három, de még csak nem is kettő, hanem egyetlen lemez elegendő lesz a Final Fantasy XIII-2 Xbox 360-as változatának.

Mágia? Szerencse? Kevesebb tartalom? Jobb technológia? Egyik kérdésre sem adott választ a cég, egyedül Motomu Toriyama, az alkotás direktora árulta el a Famitsu számára, hogy elsősorban az átvezető animációk újfajta tömörítése miatt tudták egy lemezre kihozni a Final Fantasy XIII-2 Xbox 360-as változatát. A játékkal kapcsolatban a PlayStation 3 konzollal rendelkezőknek továbbra sem kell aggódniuk, a Blu-ray határait ugyanis továbbra sem sikerült átlépnie egyetlen fejlesztőcsapatnak sem.
1 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 8 hónapja

Warez Dreams! Kis beruhazas. Tisztelet a haveromnak, aki jogtiszta es giliszta. HAHAHA! Viccet felreteve, a kornyezetemben nem ismerek ilyet sajnos. Sokan a konyebbik utat valasztjak.

válasz erre
Final Fantasy XIII-2
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja