Egy darabig biztos nem lesz új Sega Rally

2011. május 16.
2.1591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A nagy és vitathatatlanul sikeres múltra visszatekintő Sega Rally sorozat, mely egészen 1995-től fogva kápráztatta el a sebesség és a szeszélyes utak szerelmeseit, a 2007-es óta azonban szemlátomást egyhamar nem örvendeztet meg minket újabb őrületes futamokkal: a Sega West vezérigazgatója, Mike Hayes pironkodás nélkül felelt nemmel azon kérdésre, miszerint várható-e friss Sega Rally cím a közeljövőben.

Hogy mit felelt pontosan, azt lejjebb elolvashatjátok.

"A Sega folyamatosan azon töpreng, hogy milyen létező címet kéne újfent lángra lobbantanunk" - mondta. - Egész szép munkát végeztünk a Sega Rally-val még 2007-ben, de éppen egy olyan időszakban jött ki, amikor a fogyasztók átlagukat tekintve eltávolodtak a versenyautós játékoktól."

"Csekély esély van az effélék visszatérésére - azt kell mondjam, a Codemasters briliáns munkát végeztek az F1 2011-gyel, első osztályú volt - és éppen ezért, járható még ez az út? Folyamatosan vizsgáljuk a dolgot."

"Hogy jelenleg tervben van-e a Sega Rally bármesz platformra?" - kérdezte. - "A válasz nem. De állandóan vizsgáljuk azokat a címeket, hogy megállapítsuk, érdemes-e újradolgozni őket. Sok függ attól, mire képesek a platformok. És persze a fejlesztés költségétől is."

Ez nem jött be, fiúk. Mindenesetre a Sega Rally Online Arcade a héten várható az Xbox LIVE Arcade-en; ez talán némileg kárpótól minket. (A PlayStation 3-as megjelenés bejelentése még várat magára.)
3 hozzászólás

Ryo san

14 éve, 17 napja

Én mint ős Sega-s nagyon is hiányolom!De nem gond ha jönnek az elvonási tünetek,tolom egy kicsit Saturnon az ősi legendát!A drága Sega-nak pedig csak annyit hogy ne vizsgálódjatok mit kellene megcsinálni,hanem fogjatok már végre a Shenmue 3-hoz mielőtt elpatkolok!!!menő smiley

válasz erre

Cpt_Nihil

14 éve, 18 napja

Szerintem is vitathatatlanul a Nagyok közt a helye. Csak hát mostanság nincs nagy kereslet rájuk - ami ugye nem a minőség mércéje.

válasz erre

Vendég

14 éve, 18 napja

Sajnos nem hiszem, hogy valakinek is nagyon hiányozna, pedig szerintem az egyik legjobb autós játék. Az nfs-t röhögve veri.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja