Egy Black Isle veterán is csatlakozott a Wasteland 2 csapatához

2012. augusztus 13.
1.4871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A régi iskolából származó videojátékok szerelmeseinek az elkövetkezendő hónapok alighanem egyik legjobban várt projektje a Wasteland 2 lesz, amely minden téren a klasszikus vonalat kívánja követni, ehhez pedig az illetékesek bevetnek majd minden titkos fegyvert.

Az inXile Entertainment főnöke, avagy Brian Fargo szerint olyannyira nem aprózzák el a fejlesztési munkálatokat, hogy az alkotáshoz még egy legendásnak tekinthető fejlesztőt is felfogadtak Colin McComb személyében.

Colint elsősorban azok ismerhetik, akik annak idején nagy rajongói voltak a Black Isle Studios játékainak, hiszen McComb akkoriban az egyik legmenőbb író és játékdizájner volt, aki olyan kétség kívül kultikus címeken dolgozott a múltban, mint a Fallout 2 vagy a felejthetetlen Planescape: Torment.

Vele együtt a Wasteland 2 kétség kívül csak jobb lehet, ám erről legkorábban csak nagyjából egy év múlva győződhetünk meg, a játék megjelenése ugyanis 2013 októberében várható, méghozzá kizárólag PC-re.
Wasteland 2 lesz, amely minden téren a klasszikus vonalat kívánja követni, ehhez pedig az illetékesek bevetnek majd minden titkos fegyvert.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 11 napja

Remélem elősegíti valóban a játék fejlesztését....

válasz erre
Wasteland 2
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja