Egy bennfentes szerint problémás volt az Assassin's Creed III fejlesztése

2014. január 22.
3.4061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Sok rajongó egyetért abban, hogy az Assassin's Creed III a sorozat eddigi leggyengébb epizódja, s amennyiben hihetünk a most napvilágot látott információknak, ez korántsem véletlen.

Terjedelmes bejegyzés jelent meg Redditen az Assassin's Creed III fejlesztése kapcsán, amelyet állítólag a Ubisoft egyik belsős munkatársa osztott meg.

Mielőtt belekezdenék, el kell mondanom, hogy hatalmas élmény a Ubisoftnál dolgozni, az Assassin's Creed III fejlesztése azonban katasztrofális volt.

A névtelenül nyilatkozó forrás szerint a legfőbb problémát az okozta, hogy a kreatív csapatnak túlságosan is ambiciózus elképzelései voltak, amelyek ráadásul folyamatosan változtak a fejlesztés ideje alatt.

Ahhoz, hogy mindennel elkészüljünk határidőre, folyamatosan növelnünk kellett a csapat létszámát, ezen felül külsős stúdiókat kellett bevonnunk (Ubi Quebec, Ubi Annecy, Ubi Bucharest, Ubi Singapore).

A játék megjelenésig nem kevesebb mint 500-600 munkatárs dolgozott a projekten, az egyes csapatok irányítása, a munkák összehangolása és koordinálása azonban problémás volt.

Nehéz volt összehangolni a csapatok munkáit, ezen kívül számos fejlesztőt irányítottak át más projektekre. Egyes részeken amatőr munkatársak dolgoztak, ez sajnos meg is látszik.

A forrás szerint voltak olyan részek - például közvetlenül a sztori befejezése előtt - amelyekre egyszerűen nem maradt elég idejük, így inkább eltávolították azokat. És hogy miért teljesít olyan gyatrán a játék PS3 és Xbox 360 konzolokon?

Sokan azon a véleményen voltak, hogy az AC III csupán egy techdemo az AnvilNext motor képességeinek prezentálására. A technológiát korábban sosem használtuk, így időbe telt hozzászokniuk a programozóknak. Az AnvilNext alapjaiban next-gen konzolokra és high end PC-kre lett optimalizálva, így érthető, hogy miért teljesít rosszabbul a többi platformon.
6 hozzászólás

kpal

11 éve, 20 napja

marco írta:
Ha nem maradt rá elég idejük, miért adták ki...?wtf smiley
a haszonszerzés , csak ne menne a minőségrovására .szomorú smiley

válasz erre

kpal

11 éve, 20 napja

na igen idő+pénz , vajon mikor az Ős első Ac jelent meg akkor mi lehetett .

válasz erre

totyak

11 éve, 21 napja

Hol van már az AC3? Több, mint egy éve jelent meg, kár ezen lovagolni.

válasz erre

Lac

11 éve, 22 napja

marco írta:
Ha nem maradt rá elég idejük, miért adták ki...?wtf smiley
Gondolom kiadói nyomás. Egyébként én is az AC 3-at tartom a leggyengébbnek, azonban még így is lazán übereli más franchise-ok újabb részeit, szóval amíg legalább azt a minőséget tartja a Ubi, addig felőlem jöhet. Csak optimalizálni kellene megtanulniuk...

válasz erre

marco

11 éve, 22 napja

Ha nem maradt rá elég idejük, miért adták ki...?wtf smiley

válasz erre

DaNyEE

11 éve, 22 napja

Az úgy komoly. Pár dolog végre érthetővé vált. röhögő smiley

válasz erre
Assassin's Creed III
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja