Egy be nem jelentett folytatásról rántja le a leplet a következő GameInformer

2011. január 07.
1.7031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GameInformer magazin ismét akcióba lép, mint ahogyan azt már a múltban megszokhattuk, a lap szerkesztősége igyekszik ugyanis rendre becserkészni a legnevesebb videojátékok leleplezésének jogát.

Nem lesz változás ezen a téren a jövőben sem, hiszen a srácok hivatalos Twitter oldalukon bejelentették, hogy soron következő lapszámukban egy jelenleg még bejelentetlen címről rántják majd le a leplet, amely ráadásul egy ismert franchise folytatása lesz, tehát nem egy vadonatúj cím.

Bár ennyiből sajnos még tippelni sem mernénk, hogy mi lesz majd az a rejtélyes bejelentés, mindenesetre azt már tudjuk, hogy mi nem lesz lesz. A lap ugyanis reflektorfénybe hozza a decemberben leleplezett The Elder Scrolls V: Skyrim-et - képünkön -, valamint elárulta, hogy semmiféle a Bethesdához köthető bejelentés nem várható, ennek köszönhetően sem a Doom 4, sem a Brink 2 nem jöhet szóba. Hogy akkor mégis micsoda? Őszintén szólva fogalmunk sincs, az Assassins Creed III-tól kezdve a Mirrors's Edge 2-n át bármi lehet. Napokon belül kiderül, várjunk türelemmel!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

Húúú, hát ki a manó emlékszik már, hogy mi volt a nagy bejelentés?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja