Egy zsáknyi friss For Honor gameplay felvétel látott napvilágot

2017. január 05.
4.4201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DualShockers csapatának sikerült idő előtt vetnie egy pillantást a For Honor végleges változatára, amit kihasználva gyorsan lőttek is a rajongók számára egy zsáknyi gameplay felvételt az egy- és többjátékos módból.

Ennek megfelelően az alábbiakban az alkotás szinte minden elemébe bepillanthatunk egy kicsikét, így megtekinthetjük a tutorialt, az első vikinges küldetést, de kapunk ízelítőt a párbajból, sőt mi több az Elimination és a Dominion szabályrendszerek sajátosságaiból egyaránt.

Amennyiben tehát kíváncsi vagy arra, hogy miként néz ki végleges formájában a február közepén érkező For Honor, csak vess egy pillantást az alábbi in-game felvételekre, amelyek éppen ezt prezentálják.

Nézd nagyban ezt a videót!

























5 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 27 napja

Már többször leírtam, hogy mi a gondom ezzel a játékkal és ahogy látom az új videókat, ezek az apró, de zavaró dolgok továbbra is megmaradtak.

válasz erre

drift3r91

7 éve, 10 hónapja és 27 napja

Nekem az alfa bejött, a bétában elsirtam magam, mert szét nerfeltek minden jó karit játszhatatlan szintre, a duelnél meg kell a jó ping, és hát ubi játékoknál nem a legjobb mint tudhatjátok, szóval nekem bármennyire tetszik, ki kell hagynom, mert tecnikaliag kuka. Optimalizáltság tökéletes, simán ment egy i7 GTX 780 16 gb ram gépemen ultrán fix 60 100 megás neten. Orochival alfában magyar top 5 ben voltam, bétában játszhatatlan volt nekem a multi, ezt már eljátszották R6-nál is. Arra remélem sokan emlékeznek. Rétegjáték, mert sokszor a botok erősebbek mint a duel playerek röhögő smiley Azért nem egy Dark Souls, de elég komoly skill kell hozzá.

válasz erre

1000feri

7 éve, 11 hónapja

Akinek megvan...biztod örül mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

7 éve, 11 hónapja

Nekem nem jön be. De biztos velem van a baj mert sokan ajnározzák.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 11 hónapja

Hát én ennek csak este ülök neki. Rengeteg videó! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja