Egy valódi tolvaj kritizálja meg a GTA V ékszerrablását

2020. január 23.
17.3351
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A GTA V ikonikus ékszerrablása, amely a sztori mód legelső nagy tolvajlása, kifejezetten izgalmasnak, adrenalindúsnak és filmszerűnek hatott, azonban most egy valódi bűnöző, Larry Lawton kritizálja meg a küldetést.

Lawton több millió dollár értékben lopott ékszereket, több rabláson keresztül amiért le is ülte aztán a büntetését, most pedig videóban mondja el a problémáit a GTA V ékszerrablásával. Állítása alapján egy valódi tolvajlás nem így zajlik, ahogyan azt a Rockstar megjelenítette.

Lawton egyik nagy problémája a rablással, hogy egy igazi profi nem rabol úgy ki egy ékszerüzletet, mert hirtelenjében pénzre van szüksége, ráadásul Lester pillanatok alatt választ egy véletlenszerű helyet, ahol ezt meg tudják ejteni a főszereplők. Saját tapasztalatokat is belefűzött a beszámolójába, mint például, hogy amikor ő "munkálkodott", akkor volt hogy hetekig a városban maradtak hotelben, nem feltűnősködtek, és nem szabad ilyenkor, hogy bárki is meglássa őket a városban.

Bár többnyire szőrszálhasogatásnak tűnhet Lawton videója, de mindenképp érdekes abból az aspektusból, hogy ő tényleg megélte ezeket a dolgokat, úgyhogy izgalmas végignézni, amit mond.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Szigorúan vette a dolgot a bácsi.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kicsit túl komolyan vette az ember a virtulis teret.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 3 hete és 4 napja

Miért, bárki is játszotta ezt úgy mintha igaz lenne? Nemár.

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljarDAVE profilja