Egy vadonatúj IP-t készít a Certain Affinity

2021. február 03.
21.5151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírek érkeztek a Certain Affinity háza tájáról, a texasi Austinban összeállt brigádról ugyanis kiderült, hogy sok-sok évnyi hallgatás után nemsokára bemutatják első alkotásukat, mely egy vadonatúj IP lesz a sorban.

Hiába szerzett tehát nagy tapasztalatot a 250 fős csapat jelentős része a Halo-sorozattal, nem a Microsoft megbízását teljesítik a jövőben, hanem egy teljesen saját ötleten alapuló videojátékkal akarnak előrukkolni, amivel a tripla-A kategóriás színteret erősítenék.

Mint kiderült, a csapat folyamatosan veszi fel az új embereket, hogy az első igazi alkotásuk igazán nagyot szóljon, noha arról nem hallottunk még, hogy a bemutatóra vagy a premierre mikor kerülhet sor, de a 2006 óta építkező brigádnak most már azért nem ártana felmutatnia valami eredményt, hiszen eddig szinte csak besegítettek olyan címeknél, mint a Halo, a World of Tanks vagy a Call of Duty.
2 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 5 hónapja

Mennyi ilyen névtelen, bedolgozó csapat lehet.. Hát kíváncsian várom mivel rukkolnak elő, tapasztalatuk ezek szerint már van.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 5 hónapja

Nekem ismeretlenek, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások