Egy új Verdák videojáték miatt ismét megnyitják az Avalanche Software-t

2017. január 25.
4.1021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint ismert, a Disney csapata több mint 20 évnyi működés után tavaly bezárta az Avalanche Software-t - akik nem összekeverendőek a Just Casue mögött álló Avalanche Studios-zal -, azonban a Warner Bros úgy tűnik, hogy komoly fantáziát látott az amerikai brigádban.

A csapat ugyanis bejelentette, hogy mostantól újra létezik az Avalanche Software, azonban sajnálatos módon inkább a Disney égisze alatt megtapasztalt úton folytatják tovább ténykedésüket, ezáltal sem Dragon Ball Z, sem Mortal Kombat vagy egy Tak 3 nem várható tőlük.

A Warner ugyanis a közleményben kiemelte, hogy azért támasztotta fel az egykori brigádot, hogy egy játékadaptációt készíthessenek az év egyik legjobban várt Disney Pixar animációs filmjéhez, avagy a Verdák 3-hoz. Bővebb részleteink erről még nincsenek, de már most félünk egy kicsit.
2 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 1 hónapja és 9 napja

totyak írta:
Hogy jön a képbe a Warner egy Disney film játékadaptációjához? Miért nem csináltat játékot a Disney olyan csapattal, akivel akar?
Szerződéssel. Gondolom ők felelnek a játék verzióért. A Disney lehet mással akarta elkészíttetni és a Warner jött a képbe vagy eleve a Warner ment hozzájuk, hogy megvennék a jogát. Így vagy úgy, de kapcsolatba kerültek ennél a projektnél.

válasz erre

totyak

3 éve, 1 hónapja és 9 napja

Hogy jön a képbe a Warner egy Disney film játékadaptációjához? Miért nem csináltat játékot a Disney olyan csapattal, akivel akar?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja