Egy új sci-fi játék miatt egyesítették erejüket a Wizards of the Coast és a Bioware veteránjai

2020. február 03.
5.3961
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb ígéretes és figyelemre érdemes kooperáció körvonalazódik előttünk a játékvilágban, lévén James Ohlen és Chard Robertson bejelentették, hogy egyesítették erejüket a Wizards of the Coast csapatával annak érdekében, hogy Archetype Entertainment név alatt egy új sci-fi játék munkálataiba kezdjenek.

A Bioware két veteránja az említett brigáddal egy teljesen új csapatot hozott létre, ahol rengeteg tehetséges fejlesztőt találhatunk, hiszen a Wizards of the Coast korábban olyan csapatokat olvasztott magába, mint a Tuque Games, és a munkatársak között találunk embereket, aki olyan projekteken dolgozott, mint a Baldur's Gate 3, a Magic: Legends és a Dungeons and Dragons: Dark Alliance.

Bár szívesen belemennénk találgatásokba, sajnos egyelőre az alkotók is csak annyit nyilatkoztak a közös munka leendő gyümölcséről, hogy egy vadonatúj, előzmények nélküli sci-fi játék lesz, tehát egyelőre nem tudunk mást tenni, minthogy türelmesen várunk a formális bejelentésekre.
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok!

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nafene. Jó csapat, csak jó lesz a game is...

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kíváncsian várom mi lesz!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profiljaWickedSick profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaMarduk profiljaSándorkolbász profiljaGargameth profiljagery1113 profilja