Egy új franchise munkálataiba kezdett a Gearbox, ami meglepetés lehet a játékosoknak

2018. október 24.
3.9481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő hírek érkeztek a Gearbox háza tájáról, John Vignocchi ugyanis bejelentette, hogy átigazolt a Disney Interactive kötelékéből, avagy a Disney Infinity egykori fejlesztője ma már a Borderlands alkotóinál teljesít szolgálatot.

John a Twitteren első körben csak annyit írt, hogy vezető producerként csatlakozott a kompániához annak érdekében, hogy egy új zászlóvivő franchise élére állhasson, amiről egy későbbi bejegyzésében újabb érdekes részleteket osztott meg.

Kiderült ugyanis, hogy valami olyan dolog munkálataiba fogott bele, ami reményei szerint alaposan meglepheti majd a játékosokat, méghozzá a gamerek minden korosztályát, hiszen alkotásuk a hat és a hatvan éveseknek egyaránt örömet okozhat, de egyelőre még nem tudott több részletet megosztani készülő művéről.

Ami azonban ennek ellenére is biztos, hogy nem a Borderlands vagy a Brothers in Arms nyomdokain jár az új projekt...


3 hozzászólás

Mordorer

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Remélem nem állnak neki ilyen lego játék feelinget gyártani.

válasz erre

WarriorAutobot

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát sok sikert nekik!

válasz erre

DrThezeus

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből, de azért egy Borderlands 3 bejelentésnek jobban örültem volna. (tudom, ne legyek telhetetlen, de azért álmodni csak szabad. )

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaMarduk profiljawazko profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaiPet profiljaWickedSick profiljakylx profilja