Egy több mint 20GB-os frissítéssel gyarapodott a Call of Duty: Warzone

2020. december 17.
36.9791
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány órával ezelőtt megkezdődött a Call of Duty: Black Ops - Cold War integrálása a Call of Duty: Warzone-ba, amit a rajongók elsősorban azon vehettek észre, hogy egy 21GB-os frissítéssel gazdagodott a játék.
Advertisement

Nem véletlenül, hiszen a Warzone ennek részeként kapott többek között egy vadonatúj pályát, mely Rebirth Island név alatt egy 40 fős összecsapást kínáló megoldás, ami lényegében egy mini-battle royale élményt kínál, de jött új Gulag élmény, befutott a Verdansk csatatér, mindezek fejében pedig egy szezonális event szintén kezdetét vette, a középpontban 16 különleges kihívással.

Ha mindez nem lenne elég, a Rebirth Island magával hozott egy Resurgence névre hallgató új játékmódot is, de érkezett egy vagon friss fegyver, megjöttek a Cold War operátorok, de a sokak által régóta várt harci helikopter is többek között.
Advertisement
4 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem is tudtam este játszani vele, másfél órát frissült, annyit szántam játékra.

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

bekecs írta:
Ez mire le frissül...lesz pár óra.
Nem tudom mi van a többi platformon, de PS-en már napok óta lent volt és tegnap reggel nyolckor már csak az értesítés jött, hogy elindult a szezon...

válasz erre

bekecs

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez mire le frissül...lesz pár óra.

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Mindegyik fegyver a Cold War-ból jött (akkor is, ha már volt a WZ-ben, mint az AK47 vagy MP5...) és most már a battle pass is közös, valamint az XP is. MW is húzza a battle pass-t, de g.ci módon azt már csak egy Cold War/Warzone reklámnak használják. Zéró új tartalmat adtak, bár még rejtőzik pár kiadatlan fegyver a fájlokban, így talán lesz még valami tartalmi update...

válasz erre
Call of Duty: Warzone
nincs ár
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

soami profilja