Egy teljesen új stílust hoz a Destiny 2 őszi kiegészítőjével érkező játékmód

2018. május 04.
4.4251
Maniac profilja, adatai
Maniac
Coddy Johnson, az Activision egyik munkatársa a cég pénzügyi jelentését követő befektetői konferencián megszellőztette a Destiny 2 következő nagy újdonságát, mely várhatóan az őszi kiegészítővel kerül bele a népszerű multis FPS-be.

Emberünk szerint ugyanis a bővítményben megtalálható újdonság egy teljesen új játékstílust hoz majd a Destiny 2-be, mely szerinte nemcsak hihetetlenül vonzó lesz a rajongók számára, hanem garantáltan egy ideig beszédtéma is lesz a közösség tagjai között, mert tényleg egy nagyon izgalmas fejlesztésről van szó.

Bizonyára mondanunk sem kell, hogy a fenti kijelentések a szokásosan hangzatos marketing részét képezik, ugyanakkor az Activision szerint az idei E3-on már biztosan megismerhetjük a Destiny 2 új játékmódját, így addig maradjunk türelmesek, ha a csapat felkeltette volna a figyelmünket. Azért reméljük nem egy battle royale mókát harangoztak be ekkora csinnadrattával...
2 hozzászólás

fighterlaci

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Próbálnak hypeoltatni.

válasz erre

Hentes

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Meglátjuk ezt is. Nekem már nincs meg a játék, de az újdonságot kipróbálom majd, úgyis lesz valami free rá, biztos vagyok benne.

válasz erre
Destiny 2
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMonyo profiljaHellblade profiljagery1113 profilja