Egy teljesen új fantáziavilágra épülhet a Blizzard új lövöldéje

2018. szeptember 12.
3.6351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Köztudott egy ideje, hogy a Blizzard a háttérben három új projekten dolgozik jelenleg aktívan, melyek között mobiljátékot, egy új Diablót, valamint egy rejtélyes lövöldét találunk.

Utóbbiról érkezett most egy érdekesség, a Blizzard ugyanis feladott pár álláshirdetést, melyekről biztosan tudták, hogy alaposan átnyálazza őket a sajtó, ezért nemcsak hasznos, hanem megdöbbentő, részben pedig humoros részleteket is belefűztek a sorok közé.

Példának okáért az egyik állásajánlatban egy olyan programozót keresnek, aki szereti a kooperatív játékokat, az RPG-ket és az asztali társasokat is, de fontos kritérium - és itt jön a lényeg -, hogy az illető ne féljen a medvéktől, hanem tisztelettel, óvatossággal és becsülettel kezelje őket, amit ezek az állatok megérdemelnek.

Amint a PCGamesN munkatársai is viccelődtek vele: könnyen lehet, hogy a Blizzard egy medvés kooperatív játékkal lep meg minket? Aligha, de azért érdemes még tovább menni, hiszen a leendő pályadizájnernek szóló hirdetésben olyan kulcsszavakat találunk, mint az epikus és memorizálható világok építése a koncepciótól a tényleges megvalósulásig.

Ha ez nem a medvés poén szintjén van, akkor alighanem arra utalhat, hogy a Blizzard új alkotása egy teljesen új világon alapul majd, amihez a csapat egyébiránt egy FPS/TPS-ben jártas szoftvermérnököt is keres mostanság.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 7 napja

Én az Overwatch-al is elvagyok. mosolygó smiley
De lehet ez is jó lesz.

válasz erre

muki

6 éve, 8 napja

Izgalmasan hangzik.

válasz erre

zender

6 éve, 8 napja

Hű ez nagyon jól hangzik!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja