Egy tanulmány szerint a Dark Souls 3, a Fall Guys és a Mario Kart most a legstresszesebb videojátékok

2020. november 16.
10.8641
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes tudományos tanulmány látta meg a napvilágot a BonusFinder jóvoltából, akik a megfelelő módszerekkel kiderítették, hogy melyek manapság a leginkább stresszes videojátékok a piacon.
 

A tanulmány során tudósok, esportolók és átlagos játékosok egyaránt segítettek abban, hogy megfelelő eredmény születhessen, a végkövetkeztetés szerint pedig jelenleg a Dark Souls 3, a Fall Guys és a Mario Kart tekinthetők a legstresszesebb videojátékoknak, amit összesen 16 alkotás közül válogattak ki, miután a 14 kiválasztott játékos órákon át nyúzta őket, és figyelték a pulzusukat.

Ebből derült ki, hogy a Dark Souls 3 során mindennél magasabb pulzusszámot produkáltak a résztvevők, voltak olyanok, akiknek 127-es BPM értéken vert a szívük, holott a normál pulzusszám az egészséges felnőtteknél 60 és 100 BPM között alakul.

Bár a tesztek csak 30 percekig tartottak, ugyanakkor a Mario Kart is átlagosan 33 százalékkal tudta megugrasztani a játékosok pulzusát, közel annyira, mint a Fall Guys, ami azért eléggé kiugró érték az Animal Crossing: New Horizons 5 százalékához mérten.
3 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 4 napja

Gólem írta:
Én a COD warzonet is beletenném az első ötbe. Nagyon fel tud húzni. Főleg a sok csaló.
Adom!

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 4 napja

Én a COD warzonet is beletenném az első ötbe. Nagyon fel tud húzni. Főleg a sok csaló.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 4 napja

Érdekes mondjuk a Mario tényleg nagyon fel tudja nyomni a pumpát.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGargameth profiljamarco profilja