Egy szivárgás szerint érkezik Pókember a Fortnite-ba

2021. november 18.
28.6351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Fortnite már egy tucat népszerű kollaborációt megejtett az évek alatt több különböző franchise-zal, legutóbb például pont Narutoékkal, most azonban a Marvel egyik legnépszerűbb szuperhőse ugorhat ki a Battle Bus-ból.

Az Epic Games népszerű shootere bővülhet egy újabb vendégszereplővel, aki a Marvel univerzum vitán felül legnépszerűbb karaktere aki nem más, mint a barátságos és közkedvelt Pókember. A crossover nem lenne ördögtől való, ugyanis Deadpooltól kezdve, Thanos-on át, Shang-Chi-ig rengeteg együttműködés volt a Marvellel, sőt még időszerű is lenne, hiszen december 16-án érkezik a Nincs hazaút című legújabb Pókmozi.

Most egy a Fortnite közösségben hitelesnek mondható adatbányász szerezte a hírt, miszerint a Marvel és az Epic egy újabb kollaboráción dolgozik, melynek témája Pókember lehet. Azonban erre valószínűleg még várni kell egy kicsit, hiszen nemsokára ér véget a Chapter 2, mely után egy új fejezet nyílik meg a játék életében.
Fortnite már egy tucat népszerű kollaborációt megejtett az évek alatt több különböző franchise-zal, legutóbb például pont Narutoékkal, most azonban a Marvel egyik legnépszerűbb szuperhőse ugorhat ki a Battle Bus-ból.'>
2 hozzászólás

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 22 napja

Kutyát se.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 6 hónapja és 22 napja

De unalmas már hogy minden nap kerül valaki a fortnájtba és mindennap elvesz egy hírt ez a baromság.

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja