Egy rajongó olyan trailert készített a Red Dead Redemption 2-höz, ami akár hivatalos is lehetne

2019. február 19.
4.2011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha csak nem kap nagyobbacska frissítést, nem számíthatunk arra, hogy a Rockstar friss trailert készít a Red Dead Redemption 2-höz, amiért sokan szomorkodnak, hiszen a csapat ezen a téren rendkívül emlékezetes videókat képes készíteni.

Emiatt sikerült tátva maradnia a szánknak, amikor rátaláltunk a hír végére beszúrt rajongói trailerre, amit Roger Clark, a főszereplő Arthur Morgan szinkronhangját biztosító színész is megosztott hivatalos Twitter csatornáján, annyira magas minőséget képvisel.

A Karol nevű Youtube csatornára feltöltött felvétel pedig gyakorlatilag semmi mást nem csinál, csak zseniálisan összeválogat néhány hatásos és hangulatos pillanatot, amit korábbi videókból és a játékból vágott össze az alkotó, megspékelve az egészet egy nagy adag szuper háttérzenével a Damned Anthem csapatától. Nem is magasztaljuk tovább, inkább mutatjuk, mert érdemes megnézni!

Red Dead Redemption 2-höz, amiért sokan szomorkodnak, hiszen a csapat ezen a téren rendkívül emlékezetes videókat képes készíteni.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ütős, nagyon ütős! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 7 hónapja és 10 napja

Nagyon állat! meglepett smiley

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja