Egy rajongó megalkotta a Persona 5 legismertebb karaktereit a SoulCalibur VI-ban

2018. október 24.
4.3921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A SoulCalibur VI megjelenése ugyan egészen csendes körülmények között zajlott, és azóta nem is igazán hallottunk a verekedős játékról, azonban a változatos karakterkészítő miatt néha-néha belebotolhattunk a nevébe.

Most is emiatt írunk nektek, hiszen egy rajongónak sikerült maximumra járatnia a játék valóban páratlanul alapos karaktergenerátorát, ezáltal egy magát csak Urswurs név alatt emlegető Twitter-felhasználó megmutatta, hogy milyen ügyesen le tudta modellezni a játékban a Persona 5 néhány karakterét, különösen a Phantom Thief csoportosulás tagjait, de az alkotások között név szerint Joker, Ryuji, Ann, Morgana, Yusuke, Makoto, Haru és Futaba is megtalálhatók.

Ezzel emberünk gyakorlatilag bebizonyította, hogy a SoulCalibur VI gyakorlatilag bármikor átalakítható egy Persona-sorozaton alapuló verekedős játékká, de inkább mutatjuk, hogy kellő tehetséggel mire nem képes az alkotás karakterkészítője.


1 hozzászólás

Imperator

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ha külön ki lenne emelve az összes játék, film vagy sorozat aminek a karaktereit megcsinálták, minimum egy hónapig lehetne cikkezni belőle.

válasz erre
SoulCalibur VI
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profiljaTotosama profiljaWickedSick profiljaManiac profilja