Egy rajongó megalkotta a Persona 5 legismertebb karaktereit a SoulCalibur VI-ban

2018. október 24.
4.7731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A SoulCalibur VI megjelenése ugyan egészen csendes körülmények között zajlott, és azóta nem is igazán hallottunk a verekedős játékról, azonban a változatos karakterkészítő miatt néha-néha belebotolhattunk a nevébe.

Most is emiatt írunk nektek, hiszen egy rajongónak sikerült maximumra járatnia a játék valóban páratlanul alapos karaktergenerátorát, ezáltal egy magát csak Urswurs név alatt emlegető Twitter-felhasználó megmutatta, hogy milyen ügyesen le tudta modellezni a játékban a Persona 5 néhány karakterét, különösen a Phantom Thief csoportosulás tagjait, de az alkotások között név szerint Joker, Ryuji, Ann, Morgana, Yusuke, Makoto, Haru és Futaba is megtalálhatók.

Ezzel emberünk gyakorlatilag bebizonyította, hogy a SoulCalibur VI gyakorlatilag bármikor átalakítható egy Persona-sorozaton alapuló verekedős játékká, de inkább mutatjuk, hogy kellő tehetséggel mire nem képes az alkotás karakterkészítője.






SoulCalibur VI megjelenése ugyan egészen csendes körülmények között zajlott, és azóta nem is igazán hallottunk a verekedős játékról, azonban a változatos karakterkészítő miatt néha-néha belebotolhattunk a nevébe.'>
1 hozzászólás

Imperator

5 éve, 10 hónapja és 22 napja

Ha külön ki lenne emelve az összes játék, film vagy sorozat aminek a karaktereit megcsinálták, minimum egy hónapig lehetne cikkezni belőle. mosolygó smiley

válasz erre
SoulCalibur VI
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja