Egy politikus a Hearthstone segítségével szólította meg a fiatal svédeket

2017. március 14.
3.1281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság rengeteg módja van annak, hogy egy politikus megszólítsa a potenciális választóit, a közösségi média erejét már a politika is felismerte, ám Svédországban ennél már jóval tovább is mentek.

Egy svéd politikus, Rickard Nordin ugyanis a fiatalokat szerette volna elérné és jól tudja, hogy sokan közülük bizony szeretnek játszani, illetve másokat nézni, miközben játszanak. Így hát fogta magát és elkezdett Hearthstone streamelni a saját Twitch oldalán.

Nordin egyébként is szeret játszani, így nem csupán egy marketingfogásról van szó, inkább hasznosította a hobbiját a munkájával kapcsolatban. Szerinte az eSport-nak számos pozitív oldala van és a streamje sem csak egyszeri volt, hiszen minden kedden este 7-től élőben nyomja.

Tervei között szerepel egyébként az eSportolók helyzetének javítása, különösen a mostanság igen gyakran felmerülő vízumproblémákra szeretne mihamarabb megoldást.
1 hozzászólás

totyak

2 éve, 4 hónapja és 18 napja

Trükkös volt, jól kihasználta a lehetőségeket. És tulajdonképpen ötletes is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaHellblade profiljamarco profiljawazko profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaImperator profiljarDAVE profilja