Egy pletyka szerint PS Plus Premium tagsággal rukkol elő a Sony

2019. április 10.
5.8901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Még decemberben került publikálásra egy névtelen, saját magát európai fejlesztőnek beállító személy által egy poszt, melyben azt ecseteli, hogy külsősként segít be egy tripla-A játékba, ami nem mellesleg a PS5 egyik nyitócíme lesz.

Emberünk részletekbe menően vázolta fel, hogy milyen hardverrel fog bírni a PS5, milyen launch játékok lesznek (pl. The Last of Us 2 Remaster, Ghost of Tsushima Remaster, PUBG Remaster 4K, stb.), és hogy PS5-re exkluzívként olyan szoftverekkel indít majd a Sony, mint egy Harry Potter-játék, Battlefield: Bad Company 3, egy új Assassin's Creed, Horizon Zero Dawn 2, sőt a GTA 6-ot is szóba hozza, miszerint 2020-ban jön, bár itt megemlíti, hogy nem lesz exkluzív, de a cég próbál kisajtolni egy egy hónapos exkluzivitást, és elviekben két nagy város lesz, Miami és New York, de ebben ő maga sem biztos. Továbbá maga a PS5 2020 márciusában vagy novemberében jön. Ahhoz képest, hogy launch címen dolgozik, furcsa, hogy nem tudja, mikorra kell elkészülniük a munkálatokkal.

És hogy miért is foglalkozunk most ezzel, ha egy decemberi, vélhetően kamu posztról van szó? Mert elkezdett végigsöpörni a sajtóban ennek a posztnak egy pontja, miszerint a Sony készül egy PS Plus Premium előfizetéssel, miáltal bizonyos játékok alfa és béta verzióihoz férhetünk hozzá, no meg privát játékszerverekhez. Nem ördögtől való gondolat a PS Plus Premium ideája, bár inkább tudnánk a PS Plus olyan módon felturbózott változataként elképzelni, hogy több játék jár a tagsághoz, de jelenlegi formájában ezzel az alfa-béta és privát szerveres kínálattal eléggé légből kapottnak tűnik.

Érdemes tehát fejben tartani, hogy valószínűleg itt egy unatkozó úriember művét láthatjuk, így óvatosan a pletykákkal!
poszt, melyben azt ecseteli, hogy külsősként segít be egy tripla-A játékba, ami nem mellesleg a PS5 egyik nyitócíme lesz.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 5 hónapja és 14 napja

A fele olyan szinten pletyka szagú hogy azt már le se tudja tagadni.

válasz erre

Gólem

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

Nem lepődnék meg az MS bejelentése után.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja