Egy pletyka szerint PC-re tart a Metal Gear Solid első két része

2020. szeptember 23.
1.2831
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas szóbeszédek bukkantak fel a Metal Gear Solid legendás első két része kapcsán, egy Potterson nevű felhasználó ugyanis a Reseterán arról adott hírt, hogy PC-re tart az első két Metal Gear Solid.

A kérdéses felhasználó korábban már többször is szivárogtatott ki később igaznak bizonyult információkat, a mostani híreszteléseket pedig belsős forrásaira alapozta, noha pontosabb részletekkel nem szolgált, így nem kaptunk megjelenési dátumot, de az sem tiszta, hogy felújított változatról van szó, vagy csak az eredeti újrakiadásáról.

Akármi is álljon a háttérben, a felhasználó feltevését a Resetera egyik moderátora is megerősítette, aki szerint utánanézett a pletyka igazának, és ő is olyan megerősítéseket kapott, hogy PC-re tart a Metal Gear Solid 1 és a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.
4 hozzászólás

c0m1n65un

1 hónapja, 1 hete

A Spyro, a Crash, és a Tony Hawk felújítását rögtön bezsákoltam, mert gyerekkorom meghatározó PlayStation-os élményei voltak. A Metal Gear Solid körüli hype-t sose értettem. Nekem akkortájt abszolút nem jött be, de egy szép felújításnak biztos adnék esélyt. Hajrá.

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 1 hete

Remélem nem csak pletyka. Király lenne.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Így legyen!

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

De nagy lenne!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Xelosz profiljaGnoresz profiljadarkomen profiljamarco profiljaWickedSick profilja