Egy olasz szinkronszínész lényegében bejelentette, hogy készül az új Splinter Cell

2019. január 10.
1.7021
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb izgalmas dolgok történtek a Splinter Cell-sorozat háza táján, lévén ezúttal egy olasz szinkronszínész, név szerint Luca Ward csillantotta meg a reményt azzal kapcsolatban, hogy talán érkezik a folytatás.

Történt ugyanis, hogy a Ubisoft legendás lopakodós játékának olasz változatában már a kezdetektől Sam Fisher szinkronhangját biztosító színész pár órája frissítette borítóképét a Facebookon, melyen saját arca mellett a széria egyik ikonikus jelképe, a Fisher egyik speciális felszerelésére utaló három zöld pont látható.

Ha valaki szerint ez biztosan csak valami véletlen, akkor elég megnézni, hogy Luca a kép alá egy videót is beillesztett, mely a legendás első Splinter Cell menüjének zenéjét tartalmazza, vagyis elég valószínű, hogy a szinkronszínész ismét a sorozaton dolgozik, de hogy egy vadonatúj részen, esetleg - az OST miatt - a legelső feldolgozásán, az egyelőre nem derült még ki, ám valami nagyon készül, ez már egészen biztos.

3 hozzászólás

muki

6 napja és 2 órája

Már ideje hogy jöjjön egy új rész. Ezek szerint eléggé előrehaladott állapotban van már.

válasz erre

Ronalddo

6 napja és 4 órája

Ideje!

válasz erre

petrovicsz

6 napja és 4 órája

De király. Imádom ezt a játékot, és rohadt régen jött új rész!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

EAG1 profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljaMarduk profiljaBvektor profiljagery1113 profilja