Egy nagyobb egyjátékos kiegészítőt kap jövőre a Homefront: The Revolution

2016. május 19.
2.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az első értékelések alapján messze nem sikerült valami rózsásan a Homefront: The Revolution, de a Deep Silver azért próbálja menteni a menthetőt, így a háttérben már egyeztetett a fejlesztőkkel azzal kapcsolatban, hogy mit is lehetne tenni.

Ennek megfelelően kiderült, hogy bár az első két DLC-vel, avagy a The Voice of Freedom-mal és az Aftermath-tal 30 órányira bővül a kampány szavatossága, de 2017-ben újabb bővítéseket tervez a csapat.

Ennek megfelelően a legfrissebb hírek szerint jövőre egy nagyobbacska egyjátékos kiegészítővel szeretnék bővíteni a Homefront: The Revolution kampányát, amely a Beyond The Walls címet kapta a keresztségben, de bővebb részletek egyelőre még nem láttak napvilágot róla. Vajon egy expanzió elég lesz ahhoz, hogy megmentse a mundér becsületét?
Homefront: The Revolution, de a Deep Silver azért próbálja menteni a menthetőt, így a háttérben már egyeztetett a fejlesztőkkel azzal kapcsolatban, hogy mit is lehetne tenni.'>
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 7 hónapja és 8 napja

Én még mindig azt mondom, hogy előbb ki kell próbálni, aztán elhinni a pontozások valósságát, vagy valótlanságát. Demo ugyan nincs, de Steam-en van pénzvisszafizetés, ki lehet próbálni. Vagy csúnya megoldás.

válasz erre

AngryKnight

8 éve, 7 hónapja és 8 napja

A kapott pontszámok alapján szerintem rá is fér nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Gólem

8 éve, 7 hónapja és 8 napja

Ahogy az értékeléseket látom, előbb a játékot kéne gatyába rázni! röhögő smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 8 napja

Ha ingyen lesz akkor talán megmenti.

válasz erre
Homefront: The Revolution
2.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja