Egy mod segítségével már kooperatív módban is játszható a Devil May Cry 5

2019. november 10.
4.8181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egészen érdekes döntést hoztak a Devil May Cry 5 fejlesztése során, amikor implementálták a cameo rendszert, ami lényegében úgy működik, hogy a kampány során, amikor két főszereplő van jelen, akkor a másik protagonista felett egy online játékos veszi át az irányítást egy kis időre - mindezt teljesen zökkenőmentesen.

Ugyanakkor sokan nehezményezték, hogy miért nem került az alkotásba egy valódi kooperatív mód, ahol a haverokkal közösen kaszabolhatjuk a démonhordákat, azonban most egy modnak köszönhetően a három főhőst együtt lehet irányítani a legtöbb kampány küldetésben és a Bloody Palace játékmódban.

Az alábbi videón meg is leshetitek a gyakorlatban, miként működik a szóban forgó mod, és valljuk be, eme képsorokat szemlézve mindannyiunkban egy kicsit felmerül az a gondolat, hogy milyen jó lett volna, ha már alapból támogatja a játék a kooperatív lehetőségeket.

Nézd nagyban ezt a videót!



Devil May Cry 5 fejlesztése során, amikor implementálták a cameo rendszert, ami lényegében úgy működik, hogy a kampány során, amikor két főszereplő van jelen, akkor a másik protagonista felett egy online játékos veszi át az irányítást egy kis időre - mindezt teljesen zökkenőmentesen.'>
3 hozzászólás

muki

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

Ha nem adtam volna el, kipróbálnám.

válasz erre

Gólem

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nagyon állat! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

És ehhez mod kell, mert ők nem csinálják meg. meglepett smiley Tök fura.

válasz erre
Devil May Cry 5
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja