Egy letisztult és sokoldalú házat keresel? Itt az Antec P110 Luce!

2017. október 17.
3.2561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
P110 Luce név alatt egy újabb számítógépházat jelentett be az Antec, akik legújabb termékükkel a normál felhasználókra éppen úgy gondoltak, mint a gamerekre, így 120 eurós - cirka 36 ezer forintos - házuk majdhogynem mindenkinek szól.

Az Antec Performance One-sorozathoz kapcsolódó újdonság érdekessége, hogy a gyártó műanyagot, acélt, üveget és alumíniumot is felhasznált a megalkotása során, ezáltal a ház alapját acél és műanyag adja, de oldalait edzett üveggel zárhatjuk le, előlapját pedig alumínium lemez védi.

A letisztult dizájnt garantáló ház 489x230x518 milliméteres méretekkel rendelkezik, és simán feldobhatjuk LED világítással, a felépítés tekintetében pedig építhetünk bele konfigurációt mini-ITX, microATX, de akár hagyományos ATX alaplapra is, grafikus kártyából pedig egyszerre nyolcat is behelyezhetünk, sőt kettőt akár állítva is.

A házba kerülő processzorhűtő legfeljebb 165 milliméter magas lehet, a tápegységnek pedig alul alakítottak ki helyet, ami azért szerencsés, mert teljesen elrejtették a szemünk elől, miközben az adattárolók számára hat 3,5 hüvelykes egységnek és két 2,5 hüvelykesnek találunk benne helyet.

A hűtés szempontjából három 120-as vagy kettő 140-es előlapi, egy 120-as hátoldali és kettő 120 vagy 140 milliméteres tetőre szerelhető ventilátorral biztosíthatjuk a szellőzést, vagy hasonló vízhűtéses radiátorokkal.

Az Antec P110 Luce rendelkezik továbbá két USB 3.0-s csatlakozóval, HDMI porttal, az RGB LED-ek kezelőivel, valamint 3,5 milliméteres jack aljzatokkal is.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 19 napja

Jó az, ha valaki nem viszi túlzásba a dizájnt, nekem az tetszik, de ez konkrétan egy fekete doboz. Valami élet azért lehetne benne.

válasz erre

Imperator

7 éve, 20 napja

Nem mondom, fain ez az egyszerű dizájn, viszont majdnem 40-et elkérni érte, az kicsit sok. Inkább veszek fele ennyiért valami nagyon feltűnőt.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 20 napja

Minimalista és letisztult.
Gyönyörű!

válasz erre

1000feri

7 éve, 20 napja

1 szimpla fekete doboz.....érdektelen.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 20 napja

Egyszerű mint a faék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja