Egy kultjátékon dolgoznak a The Division egykori fejlesztői

2018. március 20.
2.9931
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas bejelentéssel szolgált a The Division fejlesztőiként megismert Ubisoft Massive néhány korábbi munkatársából megalakult Sharkmob stúdiója, akik első életjelükkel egyetemben bejelentették, hogy valami izgalmas dolgot készítenek a háttérben.

Fredrik Rundqvist CEO a VentureBeat munkatársainak ugyanis arról beszélt, hogy a Sharkmob neve alatt egy "cult classic" IP-n dolgoznak, amiről konkrétumokat még nem hallottunk, mindössze annyit, hogy egy multiplayer-orientált alkotásról van szó, méghozzá 18+ kategóriában, Unreal Engine 4-re építve az egész projektet.

Ez alapján a Sharkmob első alkotása még bármi lehet, de mivel ők maguk nevezték kultjátéknak művüket, ezért még izgatottabban várjuk a dolgot, hiszen minden bizonnyal egy legendás IP feltámasztásáról lehet majd szó.
6 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 2 hete

A multi orientáltság nálam már váló ok.

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 2 hete

A Division-t is olyan technológiákkal láttak el amiből kb jó ha 2 volt benne nem olyan szinten mint ahogy először beharangoztak.
Ezt jobb lesz nem így behangoztatni.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 2 hete

Ó de sokszor hallottunk már ilyen hangzatos kijelentéseket. Olyanoktól is akik egyszer mondtak valamit, aztán két év múlva meg is szűntek mindenféle produktum nélkül.

válasz erre

bekecs

7 hónapja, 2 hete

Megint egy multiplayer játék.

válasz erre

Hellblade

7 hónapja, 2 hete

Gondolom olyan lesz mint a Division,csak más környezetbe..

válasz erre

Neurotic

7 hónapja, 2 hete

Azért amikor már a játék bejelentés előtt és úgy egyáltalán az előtt, hogy bármit lehetne tudni fújják fel a lufit ott már lehet aggódni. Egészen addig amíg nincs belőle gameplay én elhatárolódok minden nemű lelkesedéstől

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaLaci721 profilja