Egy kultjátékon dolgoznak a The Division egykori fejlesztői

2018. március 20.
3.0141
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas bejelentéssel szolgált a The Division fejlesztőiként megismert Ubisoft Massive néhány korábbi munkatársából megalakult Sharkmob stúdiója, akik első életjelükkel egyetemben bejelentették, hogy valami izgalmas dolgot készítenek a háttérben.

Fredrik Rundqvist CEO a VentureBeat munkatársainak ugyanis arról beszélt, hogy a Sharkmob neve alatt egy "cult classic" IP-n dolgoznak, amiről konkrétumokat még nem hallottunk, mindössze annyit, hogy egy multiplayer-orientált alkotásról van szó, méghozzá 18+ kategóriában, Unreal Engine 4-re építve az egész projektet.

Ez alapján a Sharkmob első alkotása még bármi lehet, de mivel ők maguk nevezték kultjátéknak művüket, ezért még izgatottabban várjuk a dolgot, hiszen minden bizonnyal egy legendás IP feltámasztásáról lehet majd szó.
6 hozzászólás

totyak

11 hónapja,

A multi orientáltság nálam már váló ok.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja,

A Division-t is olyan technológiákkal láttak el amiből kb jó ha 2 volt benne nem olyan szinten mint ahogy először beharangoztak.
Ezt jobb lesz nem így behangoztatni.

válasz erre

Direktor

11 hónapja,

Ó de sokszor hallottunk már ilyen hangzatos kijelentéseket. Olyanoktól is akik egyszer mondtak valamit, aztán két év múlva meg is szűntek mindenféle produktum nélkül.

válasz erre

bekecs

11 hónapja,

Megint egy multiplayer játék.

válasz erre

Hellblade

11 hónapja,

Gondolom olyan lesz mint a Division,csak más környezetbe..

válasz erre

Neurotic

11 hónapja,

Azért amikor már a játék bejelentés előtt és úgy egyáltalán az előtt, hogy bármit lehetne tudni fújják fel a lufit ott már lehet aggódni. Egészen addig amíg nincs belőle gameplay én elhatárolódok minden nemű lelkesedéstől

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja