Egy közel kétórás gameplay felvételt kaptunk a Shenmue III PC-s változatából

2019. szeptember 30.
5.4141
Maniac profilja, adatai
Maniac
Abban a kiváltságban részesültek a Shenmue III támogatói, hogy PC-n már most hozzáférést kaptak a játék kipróbálható változatához, így a hétvégén már sokan elmerülhettek a legendás alkotás aktuális epizódjában.

Rengetegen pedig egyáltalán nem is titkolták mindezt, így többek között az alábbi videó készítője sem, aminek jóvoltából közel két teljes órán át nézhetjük mozgás közben a játékot, pontosabban annak egy direkt a támogatóknak készült trial változatát, ami még nem a végleges verzió, ellenben túl sok változásra azért már ne számítsatok tőle a premierig.

Merthogy a Shenmue III november 19-én már meg is jelenik PC-re és PS4-re egyaránt, amennyiben pedig szívesen megismerkednél a játék elejével, a betanításokkal és az első küldetésekkel, az alábbi prezentációt eszedbe se jusson kihagyni. Sőt, az alatta megtekinthető legfrissebb trailer sem lett piskóta!

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

totyak

1 éve, 16 napja

Bazze, ez nagyon egy bárgyú játék, meg azért vagy 5 év grafikai késése is van, ha nem több. Viszont nagy előnye, hogy nem túl bonyolult az angolja, még én is sokat értettem a videóból (mármint a feliratokból).

válasz erre

marco

1 éve, 17 napja

Tommy írta:
Hát ez nem lett valami szép.
Csak autentikus.

válasz erre

Tommy

1 éve, 17 napja

Hát ez nem lett valami szép.

válasz erre
Shenmue III
8.579 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaManiac profilja