Egy közel 10 perces gameplay trailert kapott a Biomutant

2020. június 26.
15.2331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte lehetetlen követni már, hogy hová tologatja éppen a Biomutant megjelenését az Experiment 101 és a THQ Nordic csapata, de a harcos állatvilágba kalauzoló akció-szerepjátékról most kaptunk egy friss kedvcsinálót végre.

Ez a 10 perces gameplay trailer elejétől a végéig a játékból kivágott pillanatokkal kecsegtet számunkra, így szemügyre vehetjük többek között a harcot és a felfedezést, de nagyon lényeges szerepet kap benne általánosságban ez a különleges univerzum is.

A Biomutant egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a készítők szerint a fejlesztés a zárószakaszban van, ami azt jelentheti, hogy nincs messze az a premier. Egyébként a videó is erre enged következtetni...

Nézd nagyban ezt a videót!



Biomutant megjelenését az Experiment 101 és a THQ Nordic csapata, de a harcos állatvilágba kalauzoló akció-szerepjátékról most kaptunk egy friss kedvcsinálót végre.'>
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 25 napja

Eddig azt hittem várom, de most kicsit elbizonytalanodtam. Szép, színes játék, de nem biztos, hogy a folyamatos harc kell nekem. Remélem nem csak erről szól.

válasz erre

Gólem

4 éve, 27 napja

Ezt rohadtul fogom szeretni, nagyon király!

válasz erre

Tommy

4 éve, 1 hónapja

Rohadt hangulatos, imádom!

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja

Ebben aztán tényleg mutánsok vannak.

válasz erre
Biomutant
14.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja