Egy komplett dokumentumfilm is készül a Ghost Recon Wildlands-hoz

2017. január 31.
3.8591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft nem aprózza el a Ghost Recon Wildlands megjelenése körüli marketinget, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy egy élőszereplős kisfilm mellett egy komplett dokumentumfilmet is készítenek az alkotás által feldolgozott koncepcióhoz.

A Wildlands címmel érkező filmecske dokumentarista jelleggel igyekszik elmesélni és bemutatni a rajongóknak - illetve a téma iránt érdeklődőknek -, hogy mi megy mostanában Bolíviában a drogkartellek között, és milyen veszélyes is arrafelé az alvilág, amelynek felszámolása lesz ugyebár a legfontosabb feladatunk a videojátékban.

A Wildlands várhatóan a Chief Productions égisze alatt készül el, Colin Offland rendezésében, Rusty Young, a népszerű Marching Powder szerzőjének közreműködésével. A film várhatóan március 6-án kerül bemutatásra teljes valójában, avagy egy nappal a Ghost Recon Wildlands megjelenése előtt. Ímhol addig is egy kis kedvcsináló hozzá:

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

totyak

2 éve, 4 hónapja és 27 napja

Tisztára mint ha valami Discovery tényfeltáró riport lenne. Szerintem monuk sok értelme nincs, mert manapság már mindent meg lehet találni a neten, tuti van egy Boliviát bemutató filmecske is.

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profilja