Egy kiszivárgott videó szerint érkezik a Tales From The Borderlands Redux és a folytatás is

2020. március 19.
7.3991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Két igencsak érdekes videó szivárgott ki a minap, melyek a Tales from the Borderlands-sorozathoz kapcsolódnak, és elég nagy valószínűséggel jelzik a rajongók felé, hogy nemcsak az eredeti kaland feldolgozására számíthatnak, de mindemellett a folytatás is érkezik már.

A két videó IDE és IDE kattintva tekinthető meg nagyon rossz minőségben - ez minden sajnos, amire hivatkozhatunk -, és míg az első különösebben nem konkretizálja, hogy mit látunk, addig a második már a szemünk elé tárja, hogy a képsorokon bizony a Tales from the Borderlands Redux látható, de a végén egy 2020-as dátum mellett felbukkan egy kettes sorszám, ami alighanem a folytatásra enged következtetni.

Sajnos egyelőre ez minden, amivel a téma kapcsán szolgálni tudunk nektek, noha az egyik felvétel alapján a Tales from the Borderlands Redux-ról még arra mérget vehetünk, hogy a megszépült grafika mellett extra tartalmakkal, fejlesztői kommentárral, koncepciós rajzokkal és egy bónusz mini-epizóddal érkezik majd. Ha törölnék a videókat, itt egy kis bizonyíték:

Egy kiszivárgott videó szerint érkezik a Tales From The Borderlands Redux és a folytatás is - 2. kép

Tales from the Borderlands-sorozathoz kapcsolódnak, és elég nagy valószínűséggel jelzik a rajongók felé, hogy nemcsak az eredeti kaland feldolgozására számíthatnak, de mindemellett a folytatás is érkezik már.'>
2 hozzászólás

WickedSick

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

VaPe írta:
Megint egy felújítás, jól van.
Nem vágom, mire fel ez a nagy felújítás-ellenes mánia. Mintha nem lennének ugyanúgy eredeti, friss IP-k a piacon. röhögő smiley miért fáj az, hogy elhozzák a friss igényeknek megfelelően azt a játékot, amit rengetegen szeretnek? Nonszensz.

válasz erre

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Megint egy felújítás, jól van.

válasz erre
Tales from the Borderlands
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja