Egy kicsit rólad is szól a legfrissebb Prey trailer

2017. március 23.
3.5341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Arkane Studios és a Bethesda egy újabb trailert mutatott be ma délután a Prey-ről, amelynek középpontjába nem más, mint a főhős, Morgan Yu került, aki egyáltalán nem az a szokványos, alaposan kidolgozott jellemzőkkel rendelkező karakter lesz.

Ez nem holmi trehányság volt a készítők részéről, éppen ellenkezőleg, egy szándékos megoldás, ami mellett azért döntöttek, hogy a játékosok sokkal jobban bele tudják élni magukat a sztoriba, illetve a főhős helyébe, ezáltal Morgan Yu legalább annyira lehet te, mint én vagy bárki más, aki megmentheti a világot az idegenektől.

Hogy pontosabban miről is van szó ezzel kapcsolatban, azt az alábbi trailerből te magad is kiderítheted, ha viszont csak a megjelenés érdekel, akkor mondjuk gyorsan, hogy arra május 5-ig kell várnod PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Prey-ről, amelynek középpontjába nem más, mint a főhős, Morgan Yu került, aki egyáltalán nem az a szokványos, alaposan kidolgozott jellemzőkkel rendelkező karakter lesz.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 6 napja

Még mindig nagyon tetszik! mosolygó smiley
Én nem lehetek ázsiai, de tudom hogy valahol a világon van egy ázsiai kisgyerek aki mindenben porigaláz! röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 7 napja

Végül is azt mondják, hogy minden 4. ember a Földön ázsiai, én vagyok a családban a negyedik, szóval miért ne lehetnék Morgan Yu röhögő smiley

válasz erre
Prey
9.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profiljaDav2377 profilja