Egy kazal PvE kontentet hoz a Red Dead Online legújabb ingyenes frissítése, a Blood Money

2021. július 07.
41.4131
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár a Red Dead Online sosem lett akkora siker, mint a GTA Online, a Rockstar mégis igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy tartalommal töltsék fel az online vadnyugatot, most például a Blood Money frissítés bejelentésével teszik mindezt.
 

A július 13-án debütáló, totál ingyenes frissítésben egy kazal új PvE kontenttel találkozunk. Egyrészt Angelo Bronte jobbkeze, Guido Martelli fog nekünk mindenféle megbízást adni, aztán ott vannak a Crimes küldetések, melyeket Martelli kontaktjaitól vehetünk fel. Utóbbiba tartoznak a túszul ejtések, a behajtási melók, rablások.

Akár egyedül, akár co-opban is játszhatjuk ezeket, illetve újfajta szezonbérlettel is találkozik, a The Quick Draw Clubbal. Ezek "gyors lefolyású szezonbérletek", melyeknek darabja 25 aranyrúdba kerül, és mindegyik 25 szintet tartalmaz. Ezenfelül a PC-sek örülhetnek, akik Nvidia RTX videokártyával játszanak, tekintve hogy DLSS támogatást kap a komplett Red Dead Redemption 2-es élmény.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 15 napja

Én már rég feladtam, kong az ürességtől. GTAVI helyett ilyen ****t erőltetni...

válasz erre

VaPe

1 éve, 15 napja

Egyetlen ismerősöm se játsza már...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 16 napja

Hát nem tudom, számomra iszonyat unalmas, próbálkoztam egy két hétig de dögunalom. Semmivel nem tudnának rávenni hogy újra belépjek.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 16 napja

Jó lesz nagyon.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt