Egy jótékonysági koncerten ismét élőben hallhatjuk a Fallout és a Skyrim zenéit

2018. szeptember 12.
3.0221
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda bejelentette, hogy egy jótékonysági esemény részeként a Parallax Orchestra and Choir novemberben ismét színpadra állítja a Fallout-sorozat és a Skyrim legjobb zenéit, méghozzá a War Child UK nevű alapítvány felkérésére.

A szimfonikus koncert programja a hírek szerint már nemcsak a Fallout 3 és a Fallout 4, hanem a Fallout 76 néhány dallamát is felvonultatja majd, de a Skyrim legjobb tételeinek előadása mellett néhány meglepetésre is számíthatnak azok, akik ellátogatnak a rendezvényre.

A koncertből származó összes bevétel ta War Child UK alapítványokon keresztül a világon élő több mint 230 millió háborútól és egyéb fegyveres konfliktustól sújtott gyermek megsegítésére fordítják, ennek megfelelően a jegyárak is magasak lesznek, a koncertre ugyanis a mai naptól lehet majd megvenni a belépőket, melyek 45 fontba, azaz mintegy 16 ezer forintba kerülnek.

Természetesen lesznek majd drágább VIP jegyek is, amikért exkluzív merchandise termékek várnak ránk - köztük egy Inon Zur által dedikált Fallout 76 poszter -, de várhatók Meet and Greet belépők is, melyekkel magával Zurral, a nagyszerű zenék komponálójával is találkozhatnak a rajongók.
4 hozzászólás

zender

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Kár hogy felénk nem jár majd ez a rendezvény...

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez szép!

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagyszerű élmény lehet.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

De mennék rá...

válasz erre
Fallout 76
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljahavrillal profiljakylx profilja5t3v3nk3 profiljaHellblade profiljaImperator profiljaEAG1 profiljazolika1994 profiljaeisento profiljasony1515 profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaMarduk profilja