Egy jelentés szerint 2025-ben már évi 20 milliárd dollárt hoznak a játékiparnak a loot boxok

2021. március 10.
15.9271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő üzletet jelent majd a játékiparban az elkövetkezendő években is a loot box, a Juniper legfrissebb jelentéséből és előrejelzéséből kiderült részletek alapján legalábbis 2025-re már 230 millió ember vásárolhat átlagosan ilyesmiket.

A rendkívül szexi című In-game Gambling & Loot Boxes: Legislation, Market Evolution & Forecasts 2021-2025 tanulmányból kiderült, hogy az emberek már 2020-ban is 15 milliárd költöttek átlagosan loot boxok vásárlására, ami éves szinten 5 százalékos növekedést jelent, 2025-re pedig már legalább 20 milliárd dolláros bevételt jelenthetnek a játékipar számára.

Ez persze közel sem olyan dinamikus növekedés, mint amit a loot boxok elérhetnének a kapcsolódó jogszabályok nélkül, hiszen köztudott, hogy ezt az üzleti modellt lassan világszerte nagyon szigorú törvényekkel próbálják meg kordában tartani.
2 hozzászólás

totyak

3 éve, 4 hónapja és 14 napja

Szerintem ne is legyenek már játékok, csak loot boxok. Bedobod a pénzt és nem kapsz semmit, mehetsz tovább akármit csinálni.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 4 hónapja és 15 napja

Óriási biznisz! meglepett smiley Viszont lehetnének emiatt olcsóbbak a játékok, mert sokszor konkrétan kétszer háromszor annyit kell fizetni mint pár éve, ha valaki ki akar használni rendesen egy játékot.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja