Egy igazi kemény csajt akarsz látni? Ismerkedj meg Braddock-kal, az Agents of Mayhem hősével!

2017. június 29.
3.6541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Volition alaposan beindította a hype-vonatot az Agents of Mayhem kapcsán, ezáltal a minap bemutatták nekünk a játék egyik karakterét, aki Braddock név alatt egy igazán kemény csajszi lett.

A kérdéses hős egyébiránt egy katonai kiképző, akiről kaptunk egy általános bemutató videót - mondhatni egy gyorstalpalót -, valamint egy másfél órás felvételt is, amelyen egy rögzített live streamet láthatunk, benne tonnányi gameplay felvétellel a kérdéses karakterhez kapcsolódóan, sőt mi több, feltűnik benne Cherise Booth is, aki Braddock hangját adta a játékban.

Az Agents of Mayhem várhatóan augusztus 18-án roboghat be az európai boltok polcaira PC-n, PS4-en és Xbox One-on is, a jövőben pedig vélhetően egy halom olyan karakterbemutatót tudunk majd prezentálni a számotokra, mint amit az alábbiakban is láthattok.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 9 hónapja és 9 napja

Vagány csaj, de nem lesz a kedvencem. Fortune a "sky pirate" jobb karakter. Meg Rama, az íjász. Joule-nak van egy Harley Quinn szerű ruhája, az is plus pont. Meg ő a geek. Dasiy egy rossz vicc. Másik nemből Hardtack, a nagy szakállas fekete a legvagányabb és talán még Yeti. Még van három be nem mutatott karakter. Egyik ilyen sima mezei gangszta, egy japán bérgyilkosszerű valami és egy török csaj karddal.

válasz erre

totyak

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Ez is ugyanolyan pszichopata játék lesz, mint a Saint's Row-k

válasz erre

Eltohn

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Tényleg nagyon kemény! Bejövős game.

válasz erre
Agents of Mayhem
5.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profilja