Egy igazi kemény csajt akarsz látni? Ismerkedj meg Braddock-kal, az Agents of Mayhem hősével!

2017. június 29.
3.5361
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Volition alaposan beindította a hype-vonatot az Agents of Mayhem kapcsán, ezáltal a minap bemutatták nekünk a játék egyik karakterét, aki Braddock név alatt egy igazán kemény csajszi lett.

A kérdéses hős egyébiránt egy katonai kiképző, akiről kaptunk egy általános bemutató videót - mondhatni egy gyorstalpalót -, valamint egy másfél órás felvételt is, amelyen egy rögzített live streamet láthatunk, benne tonnányi gameplay felvétellel a kérdéses karakterhez kapcsolódóan, sőt mi több, feltűnik benne Cherise Booth is, aki Braddock hangját adta a játékban.

Az Agents of Mayhem várhatóan augusztus 18-án roboghat be az európai boltok polcaira PC-n, PS4-en és Xbox One-on is, a jövőben pedig vélhetően egy halom olyan karakterbemutatót tudunk majd prezentálni a számotokra, mint amit az alábbiakban is láthattok.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

rDAVE

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Vagány csaj, de nem lesz a kedvencem. Fortune a "sky pirate" jobb karakter. Meg Rama, az íjász. Joule-nak van egy Harley Quinn szerű ruhája, az is plus pont. Meg ő a geek. Dasiy egy rossz vicc. Másik nemből Hardtack, a nagy szakállas fekete a legvagányabb és talán még Yeti. Még van három be nem mutatott karakter. Egyik ilyen sima mezei gangszta, egy japán bérgyilkosszerű valami és egy török csaj karddal.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez is ugyanolyan pszichopata játék lesz, mint a Saint's Row-k

válasz erre

Eltohn

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Tényleg nagyon kemény! Bejövős game.

válasz erre
Agents of Mayhem
5.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljakylx profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljagery1113 profiljaManiac profilja