Egy igazi érzelmi hullámvasút lesz a Cyberpunk 2077

2019. július 08.
4.7521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy dolgokat szeretne véghezvinni a Cyberpunk 2077 által a CD Projekt RED, amit igyekeznek lépten-nyomon bizonyítani, így Pawel Sasko küldetés dizájner a Gamereactornak elmesélte, hogy egy igazi érzelmi hullámvasút lesz a szerepjáték.

A céljuk ugyanis az, hogy a komor világ ellenére a cyberpunk kalandot is megtöltsék érzelmekben gazdag küldetésekkel - a lá The Witcher 3: Wild Hunt -, ennek megfelelően lesz helye a könnyeknek, a nevetésnek, de olyan is akad majd, amikor dühösek leszünk valamiért.

Bár mindezek nagy szavaknak tűnhetnek, hiszen tudjuk jól, milyen nehéz egy videojátékkal érzelmeket kisajtolni az emberből, de miután a The Witcher 3 néhány küldetésén sokszor még mi is pityeregtünk - igen, vállaljuk -, hajlamosak vagyunk elhinni a lengyeleknek ezt az ígéretet, és reméljük, hogy meg is tartják majd.
Cyberpunk 2077 által a CD Projekt RED, amit igyekeznek lépten-nyomon bizonyítani, így Pawel Sasko küldetés dizájner a Gamereactornak elmesélte, hogy egy igazi érzelmi hullámvasút lesz a szerepjáték.'>
5 hozzászólás

totyak

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ahogy egyre többet lehet itt-ott látni a játékból, egyre jobban foszlik szét az az eszménykép, amit a bemutató triler során összeraktam magamban, hogy vajon milyen lesz a játék. Egyelőre nekem nem jön át. A bemutatott gameplay sem volt túl szép, bár csak alfa, vagy béta volt, ha jól rémlik.

válasz erre

marco

5 éve, 2 hónapja és 11 napja

WarriorAutobot írta:
Kezd sok lenni a jóból!
Igen-igen, elég gyanús. röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 2 hónapja és 11 napja

Kezd sok lenni a jóból!

válasz erre

Tommy

5 éve, 2 hónapja és 11 napja

Hiszem, ha látom. mosolygó smiley Sok mindent mondanak a játékról, de majd meglátjuk élesben.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 2 hónapja és 11 napja

Meglátjuk, meglátjuk... Sok ilyen szöveget hallottunk már. mosolygó smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja