Egy ideig most ne számítsunk új Mass Effect-játékra

2017. május 11.
3.8281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes, ám korántsem meglepő pletykákat hozott nyilvánosságra a Kotaku magazin a Bioware Montrealhoz közeli forrásokra hivatkozva, lévén kiderült, hogy a Mass Effect: Andromeda fejlesztőcsapatát alaposan leépítette, illetve átalakította az Electronic Arts.

Ennek megfelelően múlt hónapban a Bioware Montreal több alkalmazottját is átcsoportosították az EA Motive alakulatához, hogy a Star Wars Battlefront 2 munkálatait segítsék, míg a maradék csapatot még tovább osztották, ezáltal egy részük más Bioware-játékokat támogat, míg egy másik részük tovább folytatja a Mass Effect: Andromeda javítását és bővítését.

Ebből tehát úgy tűnik, hogy az Electronic Arts semmiféle erőfeszítést sem tett arra nézve, hogy nekilássanak egy új Mass Effect-játéknak, ami nyilván nem jelenti azt, hogy soha többé nem kaphat folytatást a kérdéses sci-fi szerepjáték, ellenben erre nem mostanában kerülhet majd sor. Őszintén szólva az új rész fogadtatásának ismeretében ez talán nem is olyan nagy baj...
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ha nem lett volna gond a játékkal, akkor sem várnám, hogy már a kanyarban legyen az új rész. Nem kell futószalagon tolni mindent, EA-nél van elég játék, ami úgy jön.

válasz erre

Gólem

3 éve, 1 hónapja és 17 napja

Elég komoly kis beismerés ez.

válasz erre

Brutal Terror

3 éve, 1 hónapja és 17 napja

Hát nem csodálom. Jó döntés.

válasz erre
Mass Effect Andromeda
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaGargameth profiljagery1113 profiljaImperator profilja