Egy ideig készült, de törölték a Five Nights at Freddy's 6-ot

2017. július 03.
4.7891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Five Nights at Freddy's-sorozat túlzás nélkül az egyik legjobb indie horror a jelenlegi piacon, aminek legújabb részét régóta várják már a rajongók, azonban Scott Cawthon szomorú hírekkel szolgált a fanoknak egy bejegyzésben a Steam Community-n.

A széria alkotója és atyaúristene ugyanis megerősítette, hogy hónapokon keresztül dolgozott a Five Nights at Freddy's hatodik epizódján, azonban végül úgy döntött, hogy még a bejelentés előtt törli a projektet, mert úgy érezte, hogy nem tud eleget tenni a szakma és a rajongók elvárásainak, akik folyamatosan növekvő színvonalat vártak el.

Cawthon határozottan kijelentette, hogy semmit sem szeretne elmondani azzal kapcsolatban, hogy miről szólt volna a sorozat aktuális epizódja, de megnyugtatta a rajongókat, mert már készül egy vadonatúj projektje, amelyet határozottan a Five Nights at Freddy's kedvelőinek álmodott meg.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 8 hónapja és 12 napja

Szerintem meg bőven túl volt tolva a széria.

válasz erre

totyak

3 éve, 8 hónapja és 12 napja

Aha, tehát a Five Nights at Freddy's hatodik részét nem tudta volna elég színvonalasra elkészíteni, de jön majd egy olyan játék, amit nagyon szeretni fognak a Five Nights at Freddy's rajongók és az már elég frankó lesz. Kamu szagot érzek. Szerintem úgy érezte a fickó, hogy kezdik elfelejteni, gyorsan bedobott egy csontot, hadd rágódjunk rajta.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljakylx profiljatotyak profilja