Egy ideig a God of War alkotói is dolgoztak a Six Days in Fallujah-n

2021. április 19.
34.6591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Six Days in Fallujah egy igencsak érdekes darab, aminek már a fejlesztése is egy igazi kalandnak tudható be, lévén körülbelül egy évtizede nem talált a projekt kiadóra, holott egyébként egy friss pletyka szerint a nagy neveknél is járt a fejlesztési procedúra.

John Garvin, a Days Gone írója elmondta egy interjú során, hogy a játékot egy ponton még a Sony Santa Monica stúdió is fejlesztette, akiknek a God of Wart is köszönhetjük. Garvin saját maga volt ott annál a meetingnél, melyen zöld lámpát kapott a csapat, hogy dolgozzanak a játékon.

Ez mindössze csak egy ideig tartott, végül elkerült tőlük a projekt, ellenben mindenképp érdekes sztori húzódhat meg a dolog mögött, hogy mégis miért adtak túl végül a munkálatokon, és egyáltalán milyen lett volna a végeredmény, ha az ő kezeik között formálódik.
Six Days in Fallujah egy igencsak érdekes darab, aminek már a fejlesztése is egy igazi kalandnak tudható be, lévén körülbelül egy évtizede nem talált a projekt kiadóra, holott egyébként egy friss pletyka szerint a nagy neveknél is járt a fejlesztési procedúra.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

3 éve, 2 hónapja és 10 napja

Azta, milyen lehetett volnna vajon...

válasz erre

muki

3 éve, 2 hónapja és 10 napja

Az igen, de fura! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 2 hónapja és 10 napja

Tök kíváncsi lennék, milyen lenne most ha ők csinálják annak idején...

válasz erre
Six Days in Fallujah
14.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja