Egy hét múlva ismét ingyen lesz az Overwatch

2017. szeptember 15.
4.2041
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard bejelentette, hogy egy hét múlva újabb lehetőséget ad a rajongóknak arra, hogy egy teljes hétvégén át ingyen kipróbálhassák az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Overwatch című online FPS-t.
 

A játék hivatalos blogján bejelentett ingyen hétvége várhatóan szeptember 22-én, azaz jövő pénteken veszi kezdetét - előtöltésre a Blizzard szerint nem lesz lehetőség -, és egészen szeptember 25-ig marad majd kipróbálható azok számára, akiket eddig még elkerült az alkotás.

Az ingyenes hétvége PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhető lesz - utóbbi két platformon Xbox Live Gold éd PS Plus előfizetés kell hozzá -, és a csatatereken elért eredményeinket szabadon magunkkal vihetjük majd abban az esetben, ha a kipróbálás után úgy döntünk, kell nekünk a játék, aminek már áprilisban több mint 30 millió felhasználója volt.
4 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ingyenes, de azért Gold, vagy Plus kell hozzá. Tudom, hogy nem a Blizzen múlik ez, de valahogy lebizniszelhették volna a két konzolgyártóval, hogy arra a 3 napra, a játékra tekintsenek el ezektől.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem tudom hogy ez most nekem jó vagy rossz.
Jó lesz ha lehet velük együtt játszani, de ha nem akkor meg csak szívás lesz.
Viszont legalább megdobják egy kicsit a matchmaking-et.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Előtöltés nélkül elég sokakat kizárnak amúgy a lassú nettel.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mindig ingyen vagy akcióban van.

válasz erre
Overwatch
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaImperator profiljamarco profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaLaci721 profiljaGargameth profilja