Egy friss trailer mellett megtekinthető a Crackdown 3 teljes Comic Con prezentációja is

2017. július 27.
3.8211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft úgy határozott, hogy mivel vészesen fogy az idő a megjelenésig, ezért mindenki számára közkinccsé teszik a Crackdown 3 San Diego Comic Con-ra tervezett prezentációját, aminek részeként rengeteg izgalmas részletet és jelenetet ismerhetünk meg a játékból.

A kérdéses panel egyébiránt meglepően nagy figyelmet fordított Terry Crews-ra, az Old Spice brand állandóan ordítozó sztárjára, aki a Crackdown 3-ban Isaiah Jaxon kapitány karakterét alakítja, és róla egy külön kis trailer is bemutatásra került, amelyen tetőtől-talpig megtekinthetjük a kérdéses hős modelljét.

Az előadáson egyébiránt maguk a rajongók is kérdezgethettek a kivonult fejlesztőktől és Terry-től, ezáltal egy meglepően kötetlen, jó hangulatú beszélgetésnek lehetsz részese, ha megtekinted a Comic Con-on rögzített pillanatokat. A Crackdown 3 érkezését november 7-én várjuk PC-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!





Crackdown 3 San Diego Comic Con-ra tervezett prezentációját, aminek részeként rengeteg izgalmas részletet és jelenetet ismerhetünk meg a játékból.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

Bírom ezt a színészt. Kemény állatnak tűnik, de egy jó humorú, vicces emberke.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

Brutálisan élethű lett Terry Crews!!! meglepett smiley

válasz erre
Crackdown 3
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Comic Con 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja