Egy friss jelentés szerint a játékfejlesztőket nem érdeklik az NFT-k és a kriptopénzek

2022. január 21.
35.6071
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A GDC legújabb State Of The Game Industry jelentéséből kiderül, hogy a játékfejlesztőket nem érdeklik az NFT-k és a kriptopénzek - az NFT-k már eddig is megosztónak bizonyultak az iparágban, mivel sok nagy stúdió a játékosok kritikája ellenére is hajlik a technológiára.

A felmérés során megkérdezett fejlesztők 70 százaléka azonban nem érdeklődik az NFT-k iránt, eközben 72 százalékot nem érdekelt a kriptopénz, mint fizetési eszköz. Továbbá a válaszadók túlnyomó többsége kritizálta az új technológiát az átverési lehetőségek, a környezeti hatások és a monetizációval kapcsolatos aggályok miatt.

Az egyik válaszadó szerint ez egy még a célját kereső technológia. Az embereket érdekelni fogja, mint szerencsejáték, hogy pénzt keressenek vele, de nincs elég nagy közigény ahhoz, hogy tényleges fizetőeszköz legyen.

Egy másik válaszadó pedig azt mondta, hogy közösen meg kellene állapodniuk abban, hogy betiltják a blokklánc-alapú technológiák használatát az iparágban, mert rendkívül negatív környezeti hatásuk van.
3 hozzászólás

muki

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát kössz, sokra megyönk vele...

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az a baj hogy nem rajtuk múlik, konkrétan közük nincs hozzá.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Elég ha a kiadókat érdekli.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja