Egy friss jelentés szerint a játékfejlesztőket nem érdeklik az NFT-k és a kriptopénzek

2022. január 21.
35.7991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A GDC legújabb State Of The Game Industry jelentéséből kiderül, hogy a játékfejlesztőket nem érdeklik az NFT-k és a kriptopénzek - az NFT-k már eddig is megosztónak bizonyultak az iparágban, mivel sok nagy stúdió a játékosok kritikája ellenére is hajlik a technológiára.

A felmérés során megkérdezett fejlesztők 70 százaléka azonban nem érdeklődik az NFT-k iránt, eközben 72 százalékot nem érdekelt a kriptopénz, mint fizetési eszköz. Továbbá a válaszadók túlnyomó többsége kritizálta az új technológiát az átverési lehetőségek, a környezeti hatások és a monetizációval kapcsolatos aggályok miatt.

Az egyik válaszadó szerint ez egy még a célját kereső technológia. Az embereket érdekelni fogja, mint szerencsejáték, hogy pénzt keressenek vele, de nincs elég nagy közigény ahhoz, hogy tényleges fizetőeszköz legyen.

Egy másik válaszadó pedig azt mondta, hogy közösen meg kellene állapodniuk abban, hogy betiltják a blokklánc-alapú technológiák használatát az iparágban, mert rendkívül negatív környezeti hatásuk van.
3 hozzászólás

muki

2 éve, 4 hónapja és 12 napja

Hát kössz, sokra megyönk vele...

válasz erre

VaPe

2 éve, 4 hónapja és 13 napja

Az a baj hogy nem rajtuk múlik, konkrétan közük nincs hozzá. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 13 napja

Elég ha a kiadókat érdekli. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja