A filmmel együtt érkezhet meg a Thief folytatása

2017. május 12.
4.1791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Square Enix elképesztően kiszámíthatatlan mostanság - lásd a Hitman fejlesztőinek esetét -, de a Straight Up Films munkatársai nemrégiben arról jelentettek, hogy állítólagosan fejlesztés alatt áll a Thief-sorozat következő epizódja.
Advertisement

A hír azt követően merült fel, hogy az említett csapat arról tett egy félhivatalos bejelentést, hogy még mindig készül a mozifilm a Thief-sorozat alapján, amelynek leírásból az is kiderült, hogy ezzel párhuzamosan érkezik a videojátékos franchise ötödik folytatása, ami a jól ismert steampunk világot és hőst állítja a középpontba egy vadonatúj sztorival.

Ennyit hallottunk a videojátékról, amely várhatóan az új mozifilm mellett érkezne, ami még 2014-ben bukkant fel először, és ha azóta nem változott semmi sem, akkor a Straight Up Films csapata Adam Masont és Simon Boyes-t kérte fel írónak, a produceri teendőket pedig Marisa Polvino, Kate Cohen és Roy Lee látják majd el.

A filmmel együtt érkezhet meg a Thief folytatása - 2. kép

lásd a Hitman fejlesztőinek esetét -, de a Straight Up Films munkatársai nemrégiben arról jelentettek, hogy állítólagosan fejlesztés alatt áll a Thief-sorozat következő epizódja.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Elsülhet ez nagyon jól is, meg vissza is üthet. Ha az egyik bukás lesz, lehet, hogy a másik sem érdekli majd a közönséget.

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 5 hónapja és 11 napja

Jól csinálják, egy kalap alatt megvan a két hype. röhögő smiley

válasz erre
Thief
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja