Egy fejlesztő azt állítja, hogy szexuális zaklatás érte a Naught Dog-nál

2017. október 16.
3.1011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak súlyos vádak érték a Naughty Dog csapatát a minap, miután David Ballard, a csapat egykori munkatársa nyilvánosságra hozta a Twitteren keresztül, hogy 2015-ben szexuális zaklatás érte őt a stúdió berkein belül.

A férfi nem részletezte pontosan, hogy miféle erőszakos dologban volt része - egyáltalán nő, esetleg egy másik férfi zaklatta -, ellenben zavaros és bizonyítékoktól mentes bejegyzéseiben kiemelte, hogy a Sony HR részlege 20 ezer dollárt kínált fel neki abban az esetben, ha hallgat a történtekről, majd miután ebbe nem ment bele, állítólag indoklás nélkül kirúgták őt.

Mivel ezzel a Sony-t is belevonta a dologba, a kiadó sem tűrte tovább a vádakat, és egy hivatalos sajtóközleményben fogalmazták meg gondolataikat, amivel kapcsolatban azonnal vizsgálat indult, de semmi olyan bizonyítékot sem találtak, ami alátámasztaná Mr. Ballard vádjait, miszerint szexuálisan zaklatták őt a stúdiónál.

A közlemény kiemelte, hogy a szexuális zaklatás és a nem megfelelő magatartás nincs megtűrve sem a Naughty Dog-nál, sem a Sony-nál, ezáltal nagyon szigorúan veszik még a legenyhébb jelentéseket is, de ebben az esetben nem találtak bizonyítékot a súlyos vádak mögött.

David Ballard egyébként hat évet húzott le a Naughty Dog csapatánál, ahol több Uncharted-játékon és a The Last of Us-on is dolgozott.


5 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 3 napja

Vagy csak nem ő is meglovagolja a botrányt vagy mi?
Mi a ****ért nem szólt akkor mikor megtörtént?

válasz erre

totyak

7 éve, 3 napja

Milyen érdekes, hogy a filmes szakmában most megy a Harvey Weinstein ügy és hirtelen mindenhol máshol is előkerül ez a téma. 2 évig nem zavarta a dolog, miért most jutott eszébe csiripelni? Aki meg hagyja magát, hogy cserébe filmszerephez, vagy bármi előnyhöz jusson, az ne sírjon utólag.

válasz erre

Imperator

7 éve, 3 napja

Na ez most vagy igaz, vagy nem. Lehet csak elfogyott a fickó pénze és próbál egy kicsit nyerészkedni.

válasz erre

1000feri

7 éve, 4 napja

Ez most jutott eszébe?? Mint Sárosdi Lilla szinésznőnek ....20 év után.

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 4 napja

Lehet hogy előkap majd ő egy bizonyítékot, mert csak nem olyan hülye hogy nem fogad el 20 ezret és csak úgy elkezd vádaskodni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja